Vi värdesätter din integritet
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka godkänn tillåter du att vi använder cookies. Välj inställningar.
Colligo förmåner

Ta del av riktigt bra förmåner

Vi vet att work-life-balansen är särskilt knepig för vårdpersonal. Därför har vi satsat på extra bra erbjudanden för dig som är konsult med oss.

Hotell & boenden

Hotell Botanika Uppsala
Colligo erbjuder nu med Hotel Botanika rabatt på boende för alla som arbetar via Colligo.
Nordic Choice - 10% rabatt
Letar du efter ett prisvärt och bekvämt hotell i Uppsala har du hittat rätt! City Stay ligger mitt i centrala Uppsala och ett stenkast ifrån domkyrkan. Colligo kan tillsammans med City Stay erbjuda mycket rabatterat priser på enkel, twin och triple rum.
City Stay Uppsala - rabatterat pris
Letar du efter ett prisvärt och bekvämt hotell i Uppsala har du hittat rätt! City Stay ligger mitt i centrala uppsala och ett stenkast ifrån domkyrkan. Colligo kan tillsammans med City Stay erbjuda mycket rabatterat priser på enkel, twin och triple-rum.
Steam Hotel - 35% rabatt
Sugen på en lyxig staycation i industristil? 35% rabatt vid bokning av följande paket: -The View -Chamberlain Experience -Splash - Bed & Breakfast (Gäller söndag till tisdag.)
Elite Hotels - 15% rabatt
Känner du för en lyxig hotellnatt med någon du tycker om eller ett bekvämt boende för en veckas arbete som konsult? Vi kan erbjuda 15% rabatt vid bokning på Elite hotels dagspriser över hela landet, frukost ingår.
Mornington Hotel - rabatterade priser
Har du planer i närheten av Bromma? Passa på att nyttja Colligos samarbete med Mornington Hotel Bromma som innebär rabatterade priser utifrån tillgängliga rum.
Scandic Hotels - 12% rabatt
Colligo kan i samarbete med Scandic erbjuda 12 % rabatt för alla som arbetar via Colligo på deras olika prisprodukter Flex, Change och Save för samtliga rumstyper!

Gym & träning

Fitness24Seven - årskort
I samarbete Fitness 24 Seven erbjuder vi alla anställda ett årskort för 2495 kr. Anställda tar del av erbjudandet genom att besöka valfritt gym samt styrka sin anställning hos Colligo. Colligo konsulter årskort för 2495:- (ord 3695:-)
PT Ludde - 10% rabatt
Colligo erbjuder tillsammans med PT Ludde 10 % rabatt på personlig träning, PT-Small Grupp och PT-onlineträning.
SATS - 14% rabatt
Vi erbjuder tillsammans med SATS 14 % rabatt på deras priser! Kontakta din handläggare eller logga in på mina sidor för bokningskod. Rabatt gäller även för nuvarande medlemmar.

Läxhjälp och barnpassning

Study Buddy - 10% rabatt
Vi kan nu ge dig 10% rabatt på läxhjälp för dina barn från Sveriges största företag inom läxhjälp - Study Buddy.
Hey Kiddo - 10%
Colligo kan nu erbjuda dig som förälder 10 % rabatt på aktiv barnpassning med en utbildad barnvakt genom Hey Kiddo.

Ljudböcker

Nextory - 6 veckor gratis
I samarbete med nextory erbjuder vi 6 veckor gratis provlyssning på över 200.000 ljudböcker och e-böcker. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Kontakta din handläggare för bokningslänk. Erbjudandet gäller nya kunder.

Företagande

Wint - starta eget AB
Wint är en fullservicetjänst, speciellt utvecklad för att underlätta vardagen för dig som konsult. Om du driver AB kan Wint automatisera din bokföring, lönehantering, betalningar, deklarationer och bokslut, så att du får mer tid till annat. Om du ännu inte startat bolag hjälper Wint till att starta ditt nya AB – snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Dessutom får Colligos konsulter alltid första månaden gratis när de börjar använda Wint.

Kläder

Hejco - 25% rabatt
I samarbete med Hejco erbjuder vi 25% rabatt. Hejco erbjuder kvalitativa kläder som passar både i arbetet och även till fritiden.