Vi värdesätter din integritet
Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka godkänn tillåter du att vi använder cookies. Välj inställningar.
Nya uppdrag för sommaren! - Läs mer

Om Colligo

Välkommen till Colligo

Stort engagemang, trygghet, pålitlighet och nytänkande har lyft Colligo till att bli en stor och känd aktör. Vi har samarbete med vårdgivare inom slutenvård, primärvård och kommun och kan erbjuda uppdrag runt om i hela Sverige.

Colligo Vårdkompetens startades 2015 med en tydlig vision om att utmana och förbättra vårdbemanningen i Sverige. Många vårdkonsulter arbetade utan kollektivavtal & tjänstepension, och vårt mål var att skapa en helhetsförändring. Med långsiktiga arbetsmetoder ville vi erbjuda trygga tjänster för våra konsulter och hållbara lösningar för våra kunder. Idag är detta vårt största fokus och det som representerar Colligos värdegrund.

Förtroende och trygga vilkor

Vi vill skapa möjligheter för dig som konsult och det gör vi främst genom vårt stora engagemang. Det är dina önskemål som är våra riktlinjer och vi vill alltid ge bra service och kunna presentera de bästa uppdragen. Att skapa relationer måsta få ta tid och skapas genom ärlighet och förtroende. Att vi är pålitliga gentemot varandra är grunden för ett fungerande och långsiktigt hållbart samarbete.

En seriös aktör

Självklart har vi högsta kreditvärdighet för att vara en trygg affärspartner och är certifierade enligt ISO-9001 vilket innebär att vi använder väl beprövade arbetsmetoder och följer en viss metodik vilket gör att ärenden dokumenteras som de ska utan att falla mellan stolarna. Vi försöker också minimera det lilla klimatavtryck vi lämnar som företag genom att vara miljöcertifierade enligt ISO140001.

Välkommen upp på en fika!

Vi ser fram emot att träffa dig! Välkommen till vårat kontor så bjuder vi på en fika.

BESÖKSADRESS STOCKHOLM
Sveavägen 155, 6 tr.

113 46 Stockholm

Tel: 08-408 814 00
Epost: info@colligo.se

Org.556984-5778